Stoje i czekam na Ciebie.
Przylatuje i siadam na kamieniu, obserwuje cie.
Wyciągam kamień cienia i używam go. Stałem się nie widzialny.
uzywam kamienia swiatla i strzelam w ciebie strzala dalej siedzac na kamieniu a jak zobacze ze bedziesz na mnie biegl to wzlatuje w powietrze i tez strzelam
Kiedy użyłeś kamienia nie ujrzałeś mnie. Za to po chwili poczułeś ból w plecach. Wbiłem Ci w nie mój topór. Zanim użyłeś kamienia, ja pobiegłem za Ciebie i zaatakowałem. Teraz wyciągam topór i wskakuje Ci na plecy. Zaczynam Cię dusić.
opadam plecami na ziemie zeby cie zgniesc wczesniej lapiac cie zebys nie uciekl, uderzam mocno tak zebys mnie puscil i wzlatuje w powietrze obserwujac cie
Mocno oberwałem. (Nie zgniotłeś mnie,bo Cię odepchnąłem) Chowam się za drzewem spoglądając na Ciebie.
jestem dosc duzy i raczej bys mnie nie podniosl a ja nawet nie chcialem cie zgniesc
lece i chowam sie za drzewami tak ze mnie nie widzisz
(Pamiętaj,że masz ranę w plecach i ona krwawi więc możesz się wykrwawić) Nadal chowam się za drzewem myśląc co mam zrobić.
gdy sie schowales nie widziales mnie a ja wystrzelilem plonaca strzale w drzewo (zostalo 25 many) dalej bedac w ukryciu a jak bedziesz biegl to strzelam w ciebie strzlami
Szybko puściłem się biegiem unikając twoich strzał. Gdyby jakaś leciała w moi kierunku to odbijam ją moim toporem.
zawisam w powietrzu obserwujac cie a gdy schowasz sie za drzewami lece wysoko w twoja strone nie obnizajac lotu
Czekam schowany.
lece w twoja strone jak najszybciej i uderzam rogami w drzewoi pozniej odskakuje i odlatuje
Odskakuje unikając drzewa.