Stoje i czekam na Ciebie.
Przylatuje i siadam na kamieniu, obserwuje cie.
Wyci±gam kamieñ cienia i u¿ywam go. Sta³em siê nie widzialny.
uzywam kamienia swiatla i strzelam w ciebie strzala dalej siedzac na kamieniu a jak zobacze ze bedziesz na mnie biegl to wzlatuje w powietrze i tez strzelam
Kiedy u¿y³e¶ kamienia nie ujrza³e¶ mnie. Za to po chwili poczu³e¶ ból w plecach. Wbi³em Ci w nie mój topór. Zanim u¿y³e¶ kamienia, ja pobieg³em za Ciebie i zaatakowa³em. Teraz wyci±gam topór i wskakuje Ci na plecy. Zaczynam Ciê dusiæ.
opadam plecami na ziemie zeby cie zgniesc wczesniej lapiac cie zebys nie uciekl, uderzam mocno tak zebys mnie puscil i wzlatuje w powietrze obserwujac cie
Mocno oberwa³em. (Nie zgniot³e¶ mnie,bo Ciê odepchn±³em) Chowam siê za drzewem spogl±daj±c na Ciebie.
jestem dosc duzy i raczej bys mnie nie podniosl a ja nawet nie chcialem cie zgniesc
lece i chowam sie za drzewami tak ze mnie nie widzisz
(Pamiêtaj,¿e masz ranê w plecach i ona krwawi wiêc mo¿esz siê wykrwawiæ) Nadal chowam siê za drzewem my¶l±c co mam zrobiæ.
gdy sie schowales nie widziales mnie a ja wystrzelilem plonaca strzale w drzewo (zostalo 25 many) dalej bedac w ukryciu a jak bedziesz biegl to strzelam w ciebie strzlami
Szybko pu¶ci³em siê biegiem unikaj±c twoich strza³. Gdyby jaka¶ lecia³a w moi kierunku to odbijam j± moim toporem.
zawisam w powietrzu obserwujac cie a gdy schowasz sie za drzewami lece wysoko w twoja strone nie obnizajac lotu
Czekam schowany.
lece w twoja strone jak najszybciej i uderzam rogami w drzewoi pozniej odskakuje i odlatuje
Odskakuje unikaj±c drzewa.